Als je als installateur veel installaties op Sundata hebt staan dan kan het er wel eens overweldigend uit zien. Gelukkig hebben we mooie opties ingebouwd waarmee je eenvoudig een goede selectie kan maken.

Op Sundata heb je de beschikking over 18 filters. Als je deze combineert met het zoekveld en de status dan heb je een prachtige tool in handen.

De extra filters vind je altijd recht in beeld onder de button + Add filter (1). Selecteer de filters die je wilt gebruiken (2) en geef in het filter veld (3, 4) aan welke filter je wilt gebruiken.

Voorbeelden van filter combinaties:

• Bekijk alle installaties in een woonplaats en één merk omvormer.

• Bekijk alle installaties van één woningcorporatie en storingen gevonden sinds 2 weken.

• Bekijk alle open tickets van een gebruiker.

• Bekijk alle SolarEdge installaties met een optimizer storing

Waar vind je de filters?

Welke filters zijn er:

• Tag:

• Yield Status: de opbrengst status van de afgelopen 7 dagen

• Ticket Status: zoek op installaties met open of gesloten tickets

• Ticket Assignee: zoek op installaties die aan een specifiek iemand toegewezen zijn

• Postal Code

• Street

• City

• Recent statuses:

• Driver: zoek alle installaties van een bepaald type omvormer of data logger / BPM

• Attached companies:

• WattPeak: zoek installaties met een bepaald vermogen (van - tot)

• P90: zoek installaties met een bepaalde opbrengst verwachting (van - tot)

• Operational since: zoek installaties op datum van installatie (aanmelding op Sundata)

• Indicators:

• Found on: hiermee kan je de datum (range) instellen die

• Reference Identifier: de indentificatie van een meternummer. Bijvoorbeeld een serienummer van een omvormer of het E nummer van een BPM.

• Mixed Panel Orientation: als het vinkje voor meerdere oriëntaties voor de zonnepanelen aan staat.

• Custom Fields: Dit zijn velden die per organisatie specifiek toegevoegd worden. Bijvoorbeeld een klantnumer, projectnummer, vhe-nummer of complexnummer.

Tip: maak handig gebruik van het webadres.

De filters worden automatisch toegevoegd in de URL van de pagina waar je op zoekt.

Filter zichtbaar in de Plants lijst.

De filters street, city en custom fields worden ook zichtbaar in de Plants lijst. Door de filter toe te voegen verschijnt deze automatisch in de lijst weergave.